iedereen verdient werkplezier

 

van werkdruk naar werkplezier


Ook je balans tussen werkdruk en werkplezier verbeteren? Het kan.
Ik help jou en je collega's er graag bij.


het begint met begrip heeft ervaring met het begeleiden van (school)teams bij de verandering van werkdruk en het versterken van het werkplezier. Ondersteuning is op verschillende manieren mogelijk.


• inspiratiesessie

Samen met andere deelnemers wissel je tips en ervaringen uit. Daarnaast is er aandacht voor de theorie achter werkdruk en werkplezier. We gebruiken veel interactieve werkvormen, waarbij je vooral veel van elkaar hoort. Aan het eind van de inspiratiesessie is er een basis gelegd om energiegevers te versterken en energienemers aan te pakken. Vaak ga je met direct toepasbare tips naar huis.


workshop

Naast de theorie achter werkdruk en werkplezier verkennen teamleden deze begrippen en de verandermogelijkheden. Betekenen de begrippen hetzelfde voor je collega's als voor jou? Waar gaat je energie naar toe en waar krijg je nou juist energie van? Op welke manier zorgen jullie er samen voor dat de taken en zaken die jullie aanpakken nuttig en waardevol zijn? Aan het eind van de workshop heeft iedereen in kaart welke energiegevers en -nemers aandacht nodig hebben en is er voor minstens 1 activiteit een verandering bedacht.


verandertraject op maat

Bij een verandertraject op maat begeleidt het begint met begrip niet alleen bij de inventarisatie van veranderpunten. Ook bij het opstellen en het bewaken van het plan van aanpak wordt ondersteuning geboden.

 

Iedere opdracht wordt specifiek aangepast aan de wensen en de behoeften van de deelnemer(s).


kosten: 

Een inspiratiesessie kost €75,-per persoon, inclusief materialen, hapjes en drankjes. 

Voor workshops zijn de kosten afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie en de duur van de workshop. Bij een verandertraject op maat wordt een uurtarief berekend.